Med rätt verktyg kan du lösa de flesta problem på ett effektivt, smidigt och säkert sätt.

I drygt 40 år har vi hjälpt bilverkstäder, industrier, åkerier och hobbyentusiaster få tillgång till rätt verktyg som får jobbet gjort!

Vår ambition är att hjälpa dig som handlar hos oss hitta rätt produkter av högsta kvalité till schyssta priser och med marknadens bästa och mest personliga kundservice.

Vi är Verktygspresidenten. 40 år på fält, 2 år med e-handel.

Tjena, Jesper och Niklas här! Vi är två bröder som driver Verktygspresidenten tillsammans.

Verktygspresidenten AB är ett familjeföretag grundat våren 2021. Men trots sin unga ålder har bolaget över 40 års erfarenhet av verktyg/verkstadsbranchen inpräntat i ryggmärgen.

Denna erfarenhet kommer från vår motortokiga, verktygsförsäljande pappa Markku som numera arbetar som pensionär (han rör sig dock fortfarande väldigt ofta i kulisserna). Kanske har du stött på denna glada finne när han med verktygsbuss besökt dig och/eller din verkstad? Har du inte? Konstigt, han påstår sig ha varit överallt... Aja, oavsett vad är vi stolta att ta över stafettpinnen och föra kunskapen vidare.

"Med alla dessa år av erfarenhet gillar Markku att lite kaxigt kalla sig själv för "Verktygspresidenten", därav namnet!"

Service, service, service.

Service genomsyrar hela vår verksamhet. Vårt mål är, och har alltid varit, att erbjuda den bästa kundservicen i branschen, vilket kommer bli en spännande utmaning nu när vi skalar upp vår e-handel då face-to-face aspekten inte är densamma.

Men oavsett plattform så finns vi här med vår erfarenhet och kunskap redo att vägleda dig till att hitta rätt produkter, av högsta kvalité och till schyssta priser. Helt enkelt produkter som hjälper dig att få jobbet gjort!

Från proffs till proffs.

För att vi ska kunna vägleda våra kunder och erbjuda kundservice i stjärnklass tror vi starkt på att vi som säljare ska ha minst lika god kunskap om hur våra produkter fungerar och används i praktiken som användaren har, alltså du som handlar hos oss. Därför har alla som arbetar på Verktygspresidenten någon form av professionell bakgrund inom brancher där verktyg används. Ska vi hjälpa proffs, behöver vi vara proffs själva!

Men oavsett plattform så finns vi här med vår erfarenhet och kunskap redo att vägleda dig till att hitta rätt produkter, av högsta kvalité och till schyssta priser. Helt enkelt produkter som hjälper dig att få jobbet gjort!

Product 1

Jesper

President

Bilentusiast som älskar att köra, trimma och meka med bilar. Har som mål att se F1 live på Monza.

Product 1

Niklas

Vicepresident

Nybliven pappa och utbildad fordonsmekaniker. Älskar all motorsport, främst WRC. Har som mål att se alla WRC-tävlingar live.

40+

års erfarenhet av försäljning inom verktyg och verkstadsbranschen.

1000+

nöjda kunder som handlat genom e-handeln och huntratals till via fysiska besök.

Vår kundklubb

Som välkomstpresent får du 10% rabatt på ditt nästa köp